Professioneel ceremoniemeester in Gelderland


Ceremoniemeester Gelderland

Waarom een professioneel ceremoniemeester? Zelf wil je je geen zorgen maken of de fotograaf wel op tijd is of dat de bruidstaart wel wordt bezorgd. Onbezorgd genieten van jullie mooiste dag, dat is wat je graag wil. Ook gunnen jullie dit jullie gasten. Of er is in de familie of vriendenkring geen geschikte kandidaat voor ceremoniemeester te vinden. Bij Onbezorgde Trouwdag ben je aan het juiste adres voor een professioneel ceremoniemeester in Gelderland.

 

Ceremoniemeesterschap

Wat houdt dat in als je Onbezorgde Trouwdag inschakelt om ceremoniemeester te zijn? Van te voren spreken we de hele dag met jullie door en wordt er een draaiboek opgesteld. Minimaal een week van te voren worden alle afspraken die je hebt gemaakt met de leveranciers gecheckt. Op de dag zelf ben ik de hele dag aanwezig om jullie mooiste dag op rolletjes te laten verlopen.
Ik heb een blog geschreven over wat ik allemaal doe op een dag als ik ceremoniemeester ben.

Kosten

Kosten voor ceremoniemeesterschap in Gelderland zijn afhankelijk wat jullie allemaal precies willen, maar je moet denken aan € 750,- tot € 1.250,-.

Quote van en bruidspaar: “Nicole is altijd bereikbaar en reageert snel. Ze heeft een luisterend oor. Ze zoekt mee, denkt mee en stelt wensen van echtpaar centraal. Op de trouwdag zelf is Nicole onzichtbaar zichtbaar aanwezig.”