Portfolio


Op deze pagina vind je een aantal bruiloften waar ik aan mee heb gewerkt.

2020

Dit jaar zou een super mooi jaar worden wat betreft bruiloften: 2020! Helaas dacht Covid-19 daar anders over en in april zijn de geplande huwelijken voor mei en juni allemaal verplaatst naar 2021 of in aangepaste vorm doorgegaan. Toch dit jaar nog aan 2 hele mooie huwelijken meegewerkt.

Zaterdag 5 september mocht ik de super mooie locatie De Polleplaets in Westhem aankleden voor het huwelijk van Kirsten en Gert. Zij hebben ervoor gekozen om hun huwelijk gewoon door te laten gaan, zonder feest. Dat feest gaan ze volgend jaar 5 september doen. Heerlijk weer, niet te warm en niet te koud. Met de mooie bloemen van Flower Fashion en een zelf gemaakte backdrop door paps werd het precies zoals ze voor ogen hadden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op maandag 24 augustus trouwden Marc en Eline op de prachtige locatie De Bospub in Dwingeloo. Met 40 gasten werd het een emotionele, blije, bijzondere dag. Een dag waar Marc en Eline fijn op terugkijken. Een mooie ceremonie in het amfitheater, daarna een heerlijke lunch en een gezellige borrel als afsluiten. Het was een regenachtige dag, maar op het moment van de ceremonie was het gelukkig droog en kon het alsnog buiten. 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar
Nicole heeft ons geweldig geholpen bij de voorbereiding van onze bruiloft, binnen 3 maanden hadden we alles geregeld. Toen onze voorkeurslocatie toch niet bleek te kunnen, konden we binnen een week op 2 andere prachtige plekken kijken. We zijn uiteindelijk op een heel mooie plek in het bos getrouwd, alles was fantastisch geregeld en Nicole heeft ons veel werk uit handen genomen. Ook heeft ze ons geholpen om op korte termijn een goede fotograaf en videograaf te vinden en heeft ze mij getipt over een goede trouwjurken boetiek die snel een jurk kon leveren. Ook op de dag zelf heeft ze er voor gezorgd dat de dag goed verliep en wij echt een ‘onbezorgde’trouwdag hadden.

2019

Zaterdag 9 november vierden Berry en Kristy hun 12,5 jarig jubileum op de plek waar ze 12,5 jaar geleden ook getrouwd zijn, Agnietenberg in Zwolle. Hoe leuk is dat om opnieuw de liefde te vieren op de plek waar het begon. Voor hen heb ik de hoeve persoonlijk gemaakt door gebruik te maken van de trouwfoto’s en verder aangekleed met ballonnen in de kleuren van hun uitnodiging. 

 

 

 

 

 


Vrijdag 19 oktober mijn laatste bruiloft van 2019. Mooie mensen, 2 prachtige locaties, mooie auto, allemaal ingrediënten voor een te gekke bruiloft.
Ceremonie vond plaats in de Oranjerie op Landgoed Oranjewoud Een gezellige intieme setting hebben we hier gecreëerd voor het ja-woord. Daarna op naar de feestlocatie De Pollepleats Westhem, waar we heerlijk hebben gegeten en ’s avonds een leuk feestje was. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar
Nicole was onze ceremoniemeester op ons bruiloft en heeft dit fantastisch gedaan. Nicole is vriendelijk, meedenken, let op de details en zorgt daadwerkelijk voor dat je een Onbezorgde Trouwdag ervaart. Dankjewel!

 


 

Mandy van Livingcolours fotografie vroeg of ik wilde helpen bij een huwelijksaanzoek. Hoe vet is dat, nog nooit gedaan maar super tof. Op een super mooie plek in het bos in Dwingeloo vroeg Wolter zijn Marielle ten huwelijk met de drie kinderen erbij. De plek heb ik subtiel romantisch aangekleed. De foto’s zijn uiteraard gemaakt door Mandy van Livingcolours fotografie. En ze zei JA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Een weekendbruiloft bij de Pollepleats in Westhem in Friesland. Een bruidspaar uit Den Haag die graag in deze omgeving komen om te watersporten. De hele familie en vrienden mee naar Friesland. Vrijdagavond begon het weekend met een intiem diner waarbij we de tafel en de serre mooi aangekleed hebben. Iedereen bleef slapen, dus het werd nog gezellig laat. De volgende dag was de dag, met nog meer gasten die aansloten om de trouwceremonie bij te wonen in het kerkje in Sjanfirden. Daar ging iedereen met bootjes naar toe inclusief lunchpakket. Na de ceremonie waren de lunchpakket geruild voor een koeltas met biertjes en wijn. Bij aankomst op de Pollepleats stond de champagne en taart klaar, waarna we een heerlijke relaxed middag tegemoet gingen. En ’s avond een knalfeest waarbij de familie en vrienden bleven slapen om zondagochtend met ontbijt het weekend af te sluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar
Wij hebben Nicole ingehuurd als ceremomiemeester voor onze Friese weekend-wedding, en dat bleek een briljant plan. Zij regelde de styling en de organisatie op de dagen zelf, en deed dat met verve. Nicole is heel geduldig, denkt fijn mee, dringt je niets en kan goed tussen de regels door lezen, en regelt wat er geregeld/ gedaan moet worden zonder zichtbare inspanning en altijd met een lach op haar gezicht. Wat een topper!!


 

Trouwen op het strand in Drenthe? Ja dat kan, op de prachtige locatie van het Ermerstrand te Erm. Op een warme zondag eind juni was deze locatie met een touch of purple. 

 

 

 

 

 

 

Referentie Marco&Iris
Omdat ik door de bomen het bos niet meer zag Nicole uitgenodigd voor een gesprek om te kijken of een weddingplanner wat voor ons. Na ons gesprek besloten om met Nicole in zee te gaan omdat er super klik is en we alle vertrouwen er in hebben dat onze dag met haar hulp perfect zal zijn!


 

Op een mooie locatie in de bossen van Epe, landgoed Welna,  een festivalbruiloft inclusief foodtrucks. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Een buitenbruiloft in Lettelbert met een waanzinnig mooi uitzicht. Perfecte omstandigheden voor een buitenbruiloft. Met de trekkers naar het gemeentehuis en de kerkdienst in de tent met 120 aanwezigen. Referentie Anneke&Brandon:
Mede dankzij Nicole is onze trouwdag een droomdag geworden. Ze is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het uitzoeken van de locatie, de fotograaf, haar en make-up en heeft alles geregeld op de locatie. Zij nam alles voor ons uit handen, waardoor onze dag ontzettend relaxed verliep. Ook als je denkt dat je geen weddingplanner nodig hebt en het allemaal wel zelf kan, think again. het is zo fijn om iemand te hebben die ontzorgt, met je meedenkt, dingen voor je oplost en een aanspreekpunt is voor alle gasten, maar ook voor de leveranciers. Nicole is heel flexibel, heel nuchter en heel toegankelijk. Onze dag had bijna 2 jaar voorbereiding en alles liep precies zoals we dat graag wilden en voor ogen hadden. Dank Nicole!


 

Yes still yes again! Een tienjarig jubileumfeest met opnieuw een Ja-woord. Mooi weer, dus de ceremonie, borrel en diner kon heerlijk buiten worden gehouden. Een groot gedeelte van de gasten bleven ook allemaal slapen in het prachtige en gastvrije Hotel Hugo de Vries in Lunteren. 
 
 
 
 
 
 
 

 

Referentie Michiel en Margreet:
Mede dankzij Nicole is onze trouwdag een droomdag geworden. Ze is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het uitzoeken van de locatie, de fotograaf, haar en make-up en heeft alles geregeld op de locatie. Zij nam alles voor ons uit handen, waardoor onze dag ontzettend relaxed verliep. Ook als je denkt dat je geen weddingplanner nodig hebt en het allemaal wel zelf kan, think again. het is zo fijn om iemand te hebben die ontzorgt, met je meedenkt, dingen voor je oplost en een aanspreekpunt is voor alle gasten, maar ook voor de leveranciers.
Nicole is heel flexibel, heel nuchter en heel toegankelijk.
Onze dag had bijna 2 jaar voorbereiding en alles liep precies zoals we dat graag wilden en voor ogen hadden. Dank Nicole!

2018

Tienjarig jubileumfeest van Willian en Anita in Boerderijcafe Mausel te Noordbroek


 
 
 
 
 
 
 
 Intieme bruiloft bij het bruidspaar in de tuin


 
 
 
 
 
 
 
 
Referentie bruidspaar:
Een kleine bruiloft was onze wens zonder dat onze gasten of wij ons druk hoefden te maken. Om deze reden hebben wij een ervaren professionele ceremoniemeester gevraagd om onze dag te begeleiden. Nicole heeft op onze trouwdag keihard gewerkt. Wij en onze gasten hebben een heerlijke dag gehad. Wij zijn Nicole enorm dankbaar.


 

Een buitenbruiloft in Sleen achter het huis van de ouders van de bruid. De wens van het bruidspaar was een bruiloft met franse invloeden. We zijn op zoek gegaan naar vintage spullen om deze sfeer te creëren.

 
 
 
 
 
 
 
 

Referentie Michiel en Ellen:
Wij wilden bij voorkeur geen ceremoniemeester uit onze familie of vriendenkring. Op andere bruiloften hadden we gezien dat het een erg drukke en ondankbare taak was voor iemand die ook te gast is. Die persoon zou dan een minder leuke dag hebben en dat wilden we niet.

Toevallig kwam Nicole op ons pad. Ze werd ons aangeraden door een andere leverancier. Aanvankelijk alleen voor de aankleding van de trouwlocatie, maar na een prettig kennismakingsgesprek ook als ceremoniemeester. Wat ons aansprak was dat Nicole veel kennis heeft van wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken en goed kan inschatten wat (on)haalbaar is.

Nicole is een ontzettend leuk mens in de omgang en neemt de tijd voor het bruidspaar. We hebben meerdere keren met haar afgesproken om onze ideeën te bespreken. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist deze feilloos om te zetten in een prachtig resultaat. Tevens is ze creatief in haar styling en ideeën, maar doet alles in overleg. Wij als bruidspaar stonden echt centraal. Het contact, zowel voor als tijdens de bruiloft, was plezierig en ze hield ons frequent op de hoogte van de voortgang door middel van periodieke updates.

Tijdens de bruiloft was Nicole aanwezig op de momenten wanneer de situatie daarom vroeg en ‘onzichtbaar’ op andere momenten. Deze balans was perfect. Nicole heeft duidelijk de regie en geeft op een prettige manier leiding. Op deze wijze werd alles in goede banen geleid. Ze heeft onze bruiloft tot een groot succes gemaakt.


 

Als ceremoniemeester aan de slag op het huwelijk van Bas en Anouk, samen met collega weddingplanner Anita Jakobs. Bas en Anouk trouwden op een zonnige dag in april bij prachtige locatie Rietland net buiten Groningen. Zij houden van veel kleuren en spelletjes spelen. Dit kwam dus ook terug tijdens hun mooiste dag.


 
 
 
 
 
 
 
 

Referentie Bas en Anouk:
Via een prijsvraag bij ‘Te Gekke Bruiloft’ in Tolbert hebben wij de ceremoniemeesters Nicole & Anita gewonnen. Bij de eerste ontmoeting bleek Nicole een enthousiaste, meedenkende en vrolijke ceremoniemeester te zijn. Ze heeft heel veel zaken fijn aangevoeld en zowel voor als op onze bruiloft voor ons uit handen genomen waardoor we nog meer konden genieten van een prachtige dag! Wij willen Nicole dan ook van harte aanbevelen als ceremoniemeester! Lieve Nicole, heel erg bedankt en wij hebben genoten!

————————————————————————————————————————————————-

2017 en eerder

Binnenkort plaats ik hier een aantal bruiloften waar ik eerder aan mee heb gewerkt.