Portfolio


Op deze pagina vind je een aantal bruiloften waar ik aan mee heb gewerkt.

2023

Woensdag 1 november, mijn laatste bruiloft van 2023, was het dan eindelijk de dag van Sebastiaan en Lucie. Op de dag zelf was ik ceremoniemeester maar ik was al in een vroeg stadium aangehaakt als weddingplanner. Op een woensdag omdat ze elkaar dan 12,5 jaar kennen was dit een speciale datum voor ze. Voor alle gasten (zowel dag- als avondgasten) was er een hotelkamer beschikbaar in Kasteel De Vanenburg in Putten. Een prachtige dag die begon met ontvangst in de Serre, voor een kop koffie/thee en foto’s. Daarna was er een diner in de Serre met een mooie gedekte tafel. Om 19.00 uur vond de ceremonie plaats waarbij ook alle avondgasten waren uitgenodigd. Met live-muziek van The Radiators en de geweldige BABS Judith Konings die goed op elkaar waren ingespeeld. En een live-verbinding met Australie en Engeland :-). Na de ceremonie was het direct feest met The Radiators. En hoe bijzonder de volgende dag begonnen met een brakke brunch en iedereen die op zijn gemakje kon uitchecken. Twee mooie dagen zo in november. 

 

 

 

Referentie bruidspaar:
Je hebt ons een maximaal stress-vrije trouwdag bezorgd, daar zijn wij je erg dankbaar voor. Jouw expertise, inzet en plezierige omgang is een absolute must voor toekomstige trouwparen.

 


 

Zaterdag 9 september was de dag van Bert en Bianca. De hele dag vond plaats op de prachtige locatie De Havixhorst in de Wijk. Ik was hier ceremoniemeester en heb gezorgd voor de aankleding van de ceremoniesetting in de prachtige tuin, feestzaal en de dinertafel. Het was fantastisch mooi weer waardoor er buiten gegeten kon worden in tuin aan een lange tafel. Wat ik altijd erg mooi blijf vinden en een echte aanrader vindt is live-muziek bij de ceremonie en tijdens de borrel. En wat speelden ze mooi de dame en heren van Lovesound. Alle gasten bleven slapen, waardoor de volgende ontbijt nog gezellig nagekletst kon worden tijdens het ontbijt. 

 

 

 

 

 

 


Vrijdag 1 september trouwden Cor en Marian. De ceremonie vond plaats in de prachtige tuin bij hun boerderij. Helaas gaven de weergoden voor die dag iets minder weer aan, waardoor we toch nog last-minute een tent hebben opgezet. Achteraf had het prima onder de mooie boom gekund, maar we waren al ingesteld op de tent. En wat hebben we het daar knus gemaakt. Met live-muzikanten erbij gaf het een hele gezellige sfeer. Daarna konden we gelukkig wel borrelen en taart eten in de tuin en daar ging de muziek nog eventjes door. Ook de bruidegom zong zijn deuntje mee. Hoe bijzonder is dat. Met de oldtimer bus gingen we met de daggasten weer terug naar Paviljoen Schoonhoven waar een heerlijk buffet klaar stond en er tot in de laatjes uurtjes werd gefeest. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar:
Mede dankzij Nicole was onze trouwdag de mooiste dag van ons leven! In alle situaties was zij oplossingsgericht, kordaat, vriendelijk en altijd opgewekt. Ze was goed bereikbaar en we hebben uitstekend samengewerkt. Ze doet haar naam eer aan, we hebben echt een Onbezorgde Trouwdag gehad!

 


 

Zaterdag 3 juni was de trouwdag van Robert & Maaike. Een prachtige dag waarin alles samen kwam. Zij kwamen 2 maanden voor hun trouwdatum bij mij met de vraag of ik hen kon helpen als ceremoniemeester maar ook of ik ze wilde helpen met de aankleding. Gelukkig kon Lieneke van Carpe Diem Bloemen ook de bloemen leveren en samen hebben we er wat moois van gemaakt. Zij kwam bij mij toevallig omdat ze een bruid van 2022 sprak die aan gaf dat ze mij met dezelfde hulpvraag had ingehuurd en heel tevreden was. Dat is toch altijd erg fijn om te horen. Robert en Maaike wilden erg graag buiten trouwen en eten. En laat nu net op deze dag dat allemaal kunnen. Mooi onder de grote boom in de tuin van de prachtige locatie De Amshoff en heerlijk gegeten onder de stretchtent. ’s Avonds een knalfeest in de kerk. 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar:
Zo ontzettend blij met jouw hulp Nicole. Wat heb jij ons een hoop werk uit handen genomen! Zowel door het ceremoniemeesterschap als het stukje ‘decoratie’ op je te nemen. Je bent behulpzaam, goed bereikbaar en meedenkend. Ook draag je veel goede ideeën aan! Je bent een heel leuk persoon om erbij te hebben. Dankjewel!!


Donderdag 2 maart een mooie wintersebruiloft van Arjan en Rianne. En let op de datum 2-3-23 :-). We starten in vd Valk Deventer waar ze de dag van te voren de verjaardag van Arjan werd gevierd met de familie en vrienden. Zo konden ze relax starten met een heerlijk ontbijt en kwam de kapster en visagiste in het hotel. De mooie auto van Van der Molen stond klaar om foto’s te maken en daarna te vertrekken naar Het Ei van Columbus in Beekbergen. Hier vond de ceremonie plaats, hebben we genoten van een heerlijke stampotten en ’s avond de voetjes van de vloer met als welkomdrankje, gluhwein en warme choco.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2022

Zaterdag 22 oktober een mooie herfstdag was dan eindelijk de trouwdag van Kevin en Annemarie. In 2020, in coronatijd, zijn ze al getrouwd voor de burgerlijke stand. Vandaag zijn ze getrouwd voor de kerk, in een prachtige katholieke kerk in Leusden. Daarna hebben we samen met de gasten gesmikkeld van een heerlijke sweettable en diner. En nog de voetjes van de vloer op de dansvloer bij De Weistaar in Maarsbergen. Ik mocht vandaag hun ceremoniemeester zijn. 

 

(fotocredit: Dennis Esselink Fotografie)

Referentie bruidspaar:
Wij zijn heel blij dat wij Nicole als ceremoniemeester hadden voor onze bruiloft. Wegens langdurig ziekte was het voor ons erg zoeken naar de juiste vorm qua bruiloft. Nicole heeft hierin heel fijn meegedacht en ideeën geopperd. Uiteindelijk in twee dagen gevierd. Wij zijn heel blij hoe Nicole alles geregeld heeft en ons echt en onbezorgde trouwdag heeft bezorgd! Heel fijn en duidelijk qua communicatie en sluit goed aan bij je wensen! Echt een aanrader!


 

Zaterdag 27 Augustus was de trouwdag van Jan en Evelien. Gelukkig was de temperatuur erg aangenaam en niet meer heet zoals de week ervoor. Samen met bloemiste Lineke van Carpe Diem hebben we de ceremoniesetting, borrel en diner-setting mooi aangekleed bij mooie locatie De Warrel in Westerbork.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vrijdag 19 augustus trouwden Evelyn en Marten in Meppel bij de prachtige locatie Villa Kalkoven. Ze hebben gekozen voor een kleine intieme bruiloft. Met de daggasten hebben we ceremonie gevierd, geborreld en daarna heerlijk genoten van een shared dinner. Ik heb hen geholpen met de styling van de locatie: ceremonie/borrel en dinertafel. 

 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar:
Heel hartelijk dank! Je had het prachtig gedaan en helemaal vertaald naar hoe wij het wilden!

 


 

Vrijdag 17 juni was de trouwdag van Paula en Kevin. Het was een warme zomerse dag maar dat mocht de pret niet drukken wanneer je het diner en feest in je tuin houdt. De tenten waren erg welkom voor een beetje schutting. Zij trouwden in het stadhuis van Zwolle waar Paula vandaan komt, waarna vervolgens het hele gezelschap verplaatste naar hun huis in Hollandscheveld. Ik heb de tuin van hen aangekleed en de gasten opgevangen en van een drankje voorzien in de tuin. 

Referentie bruidspaar:
Nicole heeft ons echt super geholpen! Versiering was prachtig! En helemaal naar wens! Nicole is echt een super vriendelijke en behulpzame vrouw! Luistert goed naar je wensen!


 

Op woensdag 25 mei trouwden Jeroen en Chantal. Na 2 jaar uitstellen (ivm corona) was het dan eindelijk zover. Op de prachtige locatie, Villa Ramswoerthe in Steenwijk, vond de ceremonie plaats en het diner verzorgd door de Bovenmeester uit Steenwijk. Het feest vond plaats bij restaurant de Bovenmeester. Ik heb ze geholpen bij de hele voorbereiding en was als ceremoniemeester aanwezig deze mooie dag.

 

 

 

 

Referentie bruidspaar:
Nicole heeft niet 1, niet 2, maar 3 bruiloften voor ons geregeld. Wij hadden zeker een onbezorgde, maar vooral ook een hele leuke dag!

2021

Helaas was dit ook een gek jaar, ook al hadden we gehoopt dat we veel konden inhalen van 2020. Een feestje vieren zat er begin van het jaar niet in. Maar dat mocht de pret niet drukken, toch nog 2 bruiloften mogen doen. 

 

Vrijdag 27 augustus was de dag van Bart en Rose in het weiland bij het huis van haar ouders in Hoonhorst. Regen, zon, wind alles kwam die dag langs. Dat mocht de pret niet drukken, een ceremonie met livemuziek is toch altijd bijzonder mooi. Lekker eten met alle gasten aan lange tafels en ’s avonds een goed feest. Niemand had last van de kou. Een mooie dag op terug te kijken.

ceremonie in tent dagprogramma welkom bruiloft check in corona lange tafel bruiloft

 

 

 

 

 

 


Vrijdag 18 juni trouwden Martijn en Lilo. Heel bijzonder was dat ik ze net voordat Corona zijn entree in Nederland deed ze had ontmoet. De laatste dag van 2020 voordat we in complete lockdown gingen hebben we 3 prachtige locaties bezocht waarvan Landgoed Fraeylemaborg er één van was. Samen met de boerderij hebben zij een geweldige locatie waar je mooi binnen kunt trouwen, maar ook een hele mooi park/tuin wat de wens van het bruidspaar was om daar te gaan trouwen bij mooi weer. En dat was het, hoewel de weergoden anders voorspelden hebben we heerlijk buiten kunnen trouwen, gasten buiten kunnen ontvangen en heerlijk kunnen borrelen tot aan het diner. Tot 21.00 uur mochten we diner, daarna moesten alle restaurants/cafés sluiten. Daarna barste de hemel open met harde storm en regen. Wat een geluk hebben we gehad overdag. Een mooie dag om op terug te kijken.

Bloemen ceremoniestoel Trouwbankje Welkom bruiloft

 

 

 

 

2020

Dit jaar zou een super mooi jaar worden wat betreft bruiloften: 2020! Helaas dacht Covid-19 daar anders over en in april zijn de geplande huwelijken voor mei en juni allemaal verplaatst naar 2021 of in aangepaste vorm doorgegaan. Toch dit jaar nog aan 2 hele mooie huwelijken meegewerkt.

Zaterdag 5 september mocht ik de super mooie locatie De Polleplaets in Westhem aankleden voor het huwelijk van Kirsten en Gert. Zij hebben ervoor gekozen om hun huwelijk gewoon door te laten gaan, zonder feest. Dat feest gaan ze volgend jaar 5 september doen. Heerlijk weer, niet te warm en niet te koud. Met de mooie bloemen van Flower Fashion en een zelf gemaakte backdrop door paps werd het precies zoals ze voor ogen hadden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op maandag 24 augustus trouwden Marc en Eline op de prachtige locatie De Bospub in Dwingeloo. Met 40 gasten werd het een emotionele, blije, bijzondere dag. Een dag waar Marc en Eline fijn op terugkijken. Een mooie ceremonie in het amfitheater, daarna een heerlijke lunch en een gezellige borrel als afsluiten. Het was een regenachtige dag, maar op het moment van de ceremonie was het gelukkig droog en kon het alsnog buiten. 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar
Nicole heeft ons geweldig geholpen bij de voorbereiding van onze bruiloft, binnen 3 maanden hadden we alles geregeld. Toen onze voorkeurslocatie toch niet bleek te kunnen, konden we binnen een week op 2 andere prachtige plekken kijken. We zijn uiteindelijk op een heel mooie plek in het bos getrouwd, alles was fantastisch geregeld en Nicole heeft ons veel werk uit handen genomen. Ook heeft ze ons geholpen om op korte termijn een goede fotograaf en videograaf te vinden en heeft ze mij getipt over een goede trouwjurken boetiek die snel een jurk kon leveren. Ook op de dag zelf heeft ze er voor gezorgd dat de dag goed verliep en wij echt een ‘onbezorgde’trouwdag hadden.

2019

Zaterdag 9 november vierden Berry en Kristy hun 12,5 jarig jubileum op de plek waar ze 12,5 jaar geleden ook getrouwd zijn, Agnietenberg in Zwolle. Hoe leuk is dat om opnieuw de liefde te vieren op de plek waar het begon. Voor hen heb ik de hoeve persoonlijk gemaakt door gebruik te maken van de trouwfoto’s en verder aangekleed met ballonnen in de kleuren van hun uitnodiging. 

 

 

 

 

 


Vrijdag 19 oktober mijn laatste bruiloft van 2019. Mooie mensen, 2 prachtige locaties, mooie auto, allemaal ingrediënten voor een te gekke bruiloft.
Ceremonie vond plaats in de Oranjerie op Landgoed Oranjewoud Een gezellige intieme setting hebben we hier gecreëerd voor het ja-woord. Daarna op naar de feestlocatie De Pollepleats Westhem, waar we heerlijk hebben gegeten en ’s avonds een leuk feestje was. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar
Nicole was onze ceremoniemeester op ons bruiloft en heeft dit fantastisch gedaan. Nicole is vriendelijk, meedenken, let op de details en zorgt daadwerkelijk voor dat je een Onbezorgde Trouwdag ervaart. Dankjewel!

 


 

Mandy van Livingcolours fotografie vroeg of ik wilde helpen bij een huwelijksaanzoek. Hoe vet is dat, nog nooit gedaan maar super tof. Op een super mooie plek in het bos in Dwingeloo vroeg Wolter zijn Marielle ten huwelijk met de drie kinderen erbij. De plek heb ik subtiel romantisch aangekleed. De foto’s zijn uiteraard gemaakt door Mandy van Livingcolours fotografie. En ze zei JA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Een weekendbruiloft bij de Pollepleats in Westhem in Friesland. Een bruidspaar uit Den Haag die graag in deze omgeving komen om te watersporten. De hele familie en vrienden mee naar Friesland. Vrijdagavond begon het weekend met een intiem diner waarbij we de tafel en de serre mooi aangekleed hebben. Iedereen bleef slapen, dus het werd nog gezellig laat. De volgende dag was de dag, met nog meer gasten die aansloten om de trouwceremonie bij te wonen in het kerkje in Sjanfirden. Daar ging iedereen met bootjes naar toe inclusief lunchpakket. Na de ceremonie waren de lunchpakket geruild voor een koeltas met biertjes en wijn. Bij aankomst op de Pollepleats stond de champagne en taart klaar, waarna we een heerlijke relaxed middag tegemoet gingen. En ’s avond een knalfeest waarbij de familie en vrienden bleven slapen om zondagochtend met ontbijt het weekend af te sluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referentie bruidspaar
Wij hebben Nicole ingehuurd als ceremomiemeester voor onze Friese weekend-wedding, en dat bleek een briljant plan. Zij regelde de styling en de organisatie op de dagen zelf, en deed dat met verve. Nicole is heel geduldig, denkt fijn mee, dringt je niets en kan goed tussen de regels door lezen, en regelt wat er geregeld/ gedaan moet worden zonder zichtbare inspanning en altijd met een lach op haar gezicht. Wat een topper!!


 

Trouwen op het strand in Drenthe? Ja dat kan, op de prachtige locatie van het Ermerstrand te Erm. Op een warme zondag eind juni was deze locatie met een touch of purple. 

 

 

 

 

 

 

Referentie Marco&Iris
Omdat ik door de bomen het bos niet meer zag Nicole uitgenodigd voor een gesprek om te kijken of een weddingplanner wat voor ons. Na ons gesprek besloten om met Nicole in zee te gaan omdat er super klik is en we alle vertrouwen er in hebben dat onze dag met haar hulp perfect zal zijn!


 

Op een mooie locatie in de bossen van Epe, landgoed Welna,  een festivalbruiloft inclusief foodtrucks. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Een buitenbruiloft in Lettelbert met een waanzinnig mooi uitzicht. Perfecte omstandigheden voor een buitenbruiloft. Met de trekkers naar het gemeentehuis en de kerkdienst in de tent met 120 aanwezigen. Referentie Anneke&Brandon:
Mede dankzij Nicole is onze trouwdag een droomdag geworden. Ze is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het uitzoeken van de locatie, de fotograaf, haar en make-up en heeft alles geregeld op de locatie. Zij nam alles voor ons uit handen, waardoor onze dag ontzettend relaxed verliep. Ook als je denkt dat je geen weddingplanner nodig hebt en het allemaal wel zelf kan, think again. het is zo fijn om iemand te hebben die ontzorgt, met je meedenkt, dingen voor je oplost en een aanspreekpunt is voor alle gasten, maar ook voor de leveranciers. Nicole is heel flexibel, heel nuchter en heel toegankelijk. Onze dag had bijna 2 jaar voorbereiding en alles liep precies zoals we dat graag wilden en voor ogen hadden. Dank Nicole!


 

Yes still yes again! Een tienjarig jubileumfeest met opnieuw een Ja-woord. Mooi weer, dus de ceremonie, borrel en diner kon heerlijk buiten worden gehouden. Een groot gedeelte van de gasten bleven ook allemaal slapen in het prachtige en gastvrije Hotel Hugo de Vries in Lunteren. 
 
 
 
 
 
 
 

 

Referentie Michiel en Margreet:
Mede dankzij Nicole is onze trouwdag een droomdag geworden. Ze is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het uitzoeken van de locatie, de fotograaf, haar en make-up en heeft alles geregeld op de locatie. Zij nam alles voor ons uit handen, waardoor onze dag ontzettend relaxed verliep. Ook als je denkt dat je geen weddingplanner nodig hebt en het allemaal wel zelf kan, think again. het is zo fijn om iemand te hebben die ontzorgt, met je meedenkt, dingen voor je oplost en een aanspreekpunt is voor alle gasten, maar ook voor de leveranciers.
Nicole is heel flexibel, heel nuchter en heel toegankelijk.
Onze dag had bijna 2 jaar voorbereiding en alles liep precies zoals we dat graag wilden en voor ogen hadden. Dank Nicole!

2018

Tienjarig jubileumfeest van Willian en Anita in Boerderijcafe Mausel te Noordbroek


 
 
 
 
 
 
 
 Intieme bruiloft bij het bruidspaar in de tuin


 
 
 
 
 
 
 
 
Referentie bruidspaar:
Een kleine bruiloft was onze wens zonder dat onze gasten of wij ons druk hoefden te maken. Om deze reden hebben wij een ervaren professionele ceremoniemeester gevraagd om onze dag te begeleiden. Nicole heeft op onze trouwdag keihard gewerkt. Wij en onze gasten hebben een heerlijke dag gehad. Wij zijn Nicole enorm dankbaar.


 

Een buitenbruiloft in Sleen achter het huis van de ouders van de bruid. De wens van het bruidspaar was een bruiloft met franse invloeden. We zijn op zoek gegaan naar vintage spullen om deze sfeer te creëren.

 
 
 
 
 
 
 
 

Referentie Michiel en Ellen:
Wij wilden bij voorkeur geen ceremoniemeester uit onze familie of vriendenkring. Op andere bruiloften hadden we gezien dat het een erg drukke en ondankbare taak was voor iemand die ook te gast is. Die persoon zou dan een minder leuke dag hebben en dat wilden we niet.

Toevallig kwam Nicole op ons pad. Ze werd ons aangeraden door een andere leverancier. Aanvankelijk alleen voor de aankleding van de trouwlocatie, maar na een prettig kennismakingsgesprek ook als ceremoniemeester. Wat ons aansprak was dat Nicole veel kennis heeft van wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken en goed kan inschatten wat (on)haalbaar is.

Nicole is een ontzettend leuk mens in de omgang en neemt de tijd voor het bruidspaar. We hebben meerdere keren met haar afgesproken om onze ideeën te bespreken. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist deze feilloos om te zetten in een prachtig resultaat. Tevens is ze creatief in haar styling en ideeën, maar doet alles in overleg. Wij als bruidspaar stonden echt centraal. Het contact, zowel voor als tijdens de bruiloft, was plezierig en ze hield ons frequent op de hoogte van de voortgang door middel van periodieke updates.

Tijdens de bruiloft was Nicole aanwezig op de momenten wanneer de situatie daarom vroeg en ‘onzichtbaar’ op andere momenten. Deze balans was perfect. Nicole heeft duidelijk de regie en geeft op een prettige manier leiding. Op deze wijze werd alles in goede banen geleid. Ze heeft onze bruiloft tot een groot succes gemaakt.


 

Als ceremoniemeester aan de slag op het huwelijk van Bas en Anouk, samen met collega weddingplanner Anita Jakobs. Bas en Anouk trouwden op een zonnige dag in april bij prachtige locatie Rietland net buiten Groningen. Zij houden van veel kleuren en spelletjes spelen. Dit kwam dus ook terug tijdens hun mooiste dag.


 
 
 
 
 
 
 
 

Referentie Bas en Anouk:
Via een prijsvraag bij ‘Te Gekke Bruiloft’ in Tolbert hebben wij de ceremoniemeesters Nicole & Anita gewonnen. Bij de eerste ontmoeting bleek Nicole een enthousiaste, meedenkende en vrolijke ceremoniemeester te zijn. Ze heeft heel veel zaken fijn aangevoeld en zowel voor als op onze bruiloft voor ons uit handen genomen waardoor we nog meer konden genieten van een prachtige dag! Wij willen Nicole dan ook van harte aanbevelen als ceremoniemeester! Lieve Nicole, heel erg bedankt en wij hebben genoten!

————————————————————————————————————————————————-

2017 en eerder

Binnenkort plaats ik hier een aantal bruiloften waar ik eerder aan mee heb gewerkt.