Portfolio


Op deze pagina vind je een aantal bruiloften waar ik aan mee heb gewerkt.

2018

Tienjarig jubileumfeest van Willian en Anita in Boerderijcafe Mausel te Noordbroek


 
 
 
 
 
 
 
 

—————————————————————————————————————————————————
 
Intieme bruiloft bij het bruidspaar in de tuin


 
 
 
 
 
 
 
 
Referentie bruidspaar:
Een kleine bruiloft was onze wens zonder dat onze gasten of wij ons druk hoefden te maken. Om deze reden hebben wij een ervaren professionele ceremoniemeester gevraagd om onze dag te begeleiden. Nicole heeft op onze trouwdag keihard gewerkt. Wij en onze gasten hebben een heerlijke dag gehad. Wij zijn Nicole enorm dankbaar.

—————————————————————————————————————————————————

Een buitenbruiloft in Sleen achter het huis van de ouders van de bruid. De wens van het bruidspaar was een bruiloft met franse invloeden. We zijn op zoek gegaan naar vintage spullen om deze sfeer te creëren.

 
 
 
 
 
 
 
 

Referentie Michiel en Ellen:
Wij wilden bij voorkeur geen ceremoniemeester uit onze familie of vriendenkring. Op andere bruiloften hadden we gezien dat het een erg drukke en ondankbare taak was voor iemand die ook te gast is. Die persoon zou dan een minder leuke dag hebben en dat wilden we niet.

Toevallig kwam Nicole op ons pad. Ze werd ons aangeraden door een andere leverancier. Aanvankelijk alleen voor de aankleding van de trouwlocatie, maar na een prettig kennismakingsgesprek ook als ceremoniemeester. Wat ons aansprak was dat Nicole veel kennis heeft van wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken en goed kan inschatten wat (on)haalbaar is.

Nicole is een ontzettend leuk mens in de omgang en neemt de tijd voor het bruidspaar. We hebben meerdere keren met haar afgesproken om onze ideeën te bespreken. Ze luisterde goed naar onze wensen en wist deze feilloos om te zetten in een prachtig resultaat. Tevens is ze creatief in haar styling en ideeën, maar doet alles in overleg. Wij als bruidspaar stonden echt centraal. Het contact, zowel voor als tijdens de bruiloft, was plezierig en ze hield ons frequent op de hoogte van de voortgang door middel van periodieke updates.

Tijdens de bruiloft was Nicole aanwezig op de momenten wanneer de situatie daarom vroeg en ‘onzichtbaar’ op andere momenten. Deze balans was perfect. Nicole heeft duidelijk de regie en geeft op een prettige manier leiding. Op deze wijze werd alles in goede banen geleid. Ze heeft onze bruiloft tot een groot succes gemaakt.

—————————————————————————————————————————————————

Als ceremoniemeester aan de slag op het huwelijk van Bas en Anouk, samen met collega weddingplanner Anita Jakobs. Bas en Anouk trouwden op een zonnige dag in april bij prachtige locatie Rietland net buiten Groningen. Zij houden van veel kleuren en spelletjes spelen. Dit kwam dus ook terug tijdens hun mooiste dag.


 
 
 
 
 
 
 
 

Referentie Bas en Anouk:
Via een prijsvraag bij ‘Te Gekke Bruiloft’ in Tolbert hebben wij de ceremoniemeesters Nicole & Anita gewonnen. Bij de eerste ontmoeting bleek Nicole een enthousiaste, meedenkende en vrolijke ceremoniemeester te zijn. Ze heeft heel veel zaken fijn aangevoeld en zowel voor als op onze bruiloft voor ons uit handen genomen waardoor we nog meer konden genieten van een prachtige dag! Wij willen Nicole dan ook van harte aanbevelen als ceremoniemeester! Lieve Nicole, heel erg bedankt en wij hebben genoten!

—————————————————————————————————————————————————
 

2017 en eerder

Binnenkort plaats ik hier een aantal bruiloften waar ik eerder aan mee heb gewerkt.