Nieuws


Trouwevent Trouwens…

In september 2019 heb ik samen met Mandy van de Weerd van Livingcolours fotografie het Trouwevent Trouwens georganiseerd bij het Ermerstrand te Erm. Bewust een event in plaats van een beurs. Omdat we ook workshops aanbieden voor bezoekers (zowel man als vrouw) is het meer dan een beurs. Ook in 2020 organiseren we drie Trouwevents: 22 februari in Zwartsluis, 8 maart in Assen en in september weer in Erm.
 
 
 
 

Kleur van het jaar 2019

Ieder jaar komt pantone met de kleur van het jaar. De kleur voor 2019 is “Living Coral”. Een mooie frisse zomerse kleur die je kunt combineren met andere natuurlijke kleuren in bijvoorbeeld de aankleding van je bruiloft, drukwerk, bloemen etc.. Pantone zelf heeft een hele mooie omschrijving voor deze kleur: Pantone kleur van het jaar 2019

“PANTONE 16-1546 Living Coral straalt de gewenste, vertrouwde en stimulerende aspecten uit van de kleur die in de natuur wordt aangetroffen. In zijn glorieuze, maar helaas meer ongrijpbare weergave onder de zee, betovert deze levendige en bruisende kleur het oog en de geest. Liggend in het centrum van ons natuurlijk levendige en chromatische ecosysteem, doet PANTONE Living Coral denken aan hoe koraalriffen onderdak bieden aan een diverse caleidoscoop van kleuren.”

 
 
 

Zankyou International Wedding Awards

Zankyou international wedding awardsOnbezorgde Trouwdag heeft de ZIWA 2018 gewonnen in de categorie Weddingplanner. Daar ben ik heel blij mee en zie het als een mooie bekroning op mijn werk wat ik met heel veel liefde voor mijn bruidsparen doe.
 
 
 
 
 
 

Artikel Trouwen in Drenthe – ZankyouFestivalbruiloft

Zankyou heeft een artikel gepubliceerd over trouwen in Drenthe. Hierin worden verschillende leveranciers genoemd waaronder Onbezorgde Trouwdag. Een leuk artikel om te lezen als je van plan bent te gaan trouwen in Drenthe en nog op zoek bent naar een locatie, bloemen, fotograaf, trouwjurk Muah en een Weddingplanner.
 

Winnaar Love Awards Publieksprijs

Onbezorgde Trouwdag is uitgeroepen tot beste Weddingplanner van Drenthe. Op donderdagavond 1 februari ontving ik uit handen van Kim Kotter (ex miss-Nederland en presentator) de felbegeerde Love Awards Publieksprijs in de categorie Weddingplanner in de provincie Drenthe.

Provinciewinnaar Love Awards Publieksprijs

In de periode 14 november tot en met 31 december 2017 kon er gestemd worden in diverse categorieën. Genomineerden maakten kans op een Love Award voor de meeste stemmen en een Love Award voor de hoogste waardering. Onbezorgde Trouwdag heeft de Love Award gewonnen voor de hoogste waardering. Dit is een kroon op mijn werk dat ik met veel passie en bezieling voor de bruidsparen uitvoer.
 

Filmpje

RTV Meppel heeft naar aanleiding van de Love Award een te gek filmpje met mij als weddingplanner opgenomen.

 

Styled shoot Te Gekke Bruiloft

Samen met collega weddingplanner Anita heb ik de bruidsbeurs Te Gekke Bruiloft georganiseerd. Een bruidsbeurs in festivalstijl. Voor deze beurs hebben we met een aantal deelnemers een styled shoot gedaan.

 

Artikel op Westwing

Onbezorgde Trouwdag wordt door westwing.nl betiteld als één van de leukste Weddingplanners van Nederland. En nog veel meer leuke inspiratie artikelen op westwing.nl over jouw droom huwelijk.