Gastblog: Trouwkaarten en bedankjes


Yes! Eindelijk is het zover. Jouw prins(es) op het witte paard heeft je ten huwelijk gevraagd. Maar nu begint het feest eigenlijk pas echt… het organiseren van jullie bruiloft! Nadat jullie een datum hebben geprikt is het tijd voor de leukste dingen: een prachtige locatie uitzoeken, een behulpzame ceremoniemeester benoemen en uiteraard het versturen van de trouwkaarten. Om jullie bruiloft zo uniek mogelijk te maken kunnen jullie bij LocoMix de meest originele huwelijksuitnodigingen én bedankjes ontwerpen.

 

Unieke trouwkaarten van LocoMix

 
Het versturen van huwelijksuitnodigingen doe je (hopelijk) maar één keer in je leven. Daarom is het leuk om van deze bijzondere gelegenheid iets persoonlijks en uniek te maken. LocoMix biedt een scala aan trouwkaarten die jullie nergens anders zullen vinden. Wat dacht je van het paradepaardje de Out of the Box? Deze kaart springt letterlijk uit de envelop! Of ga voor de ingeblikte boodschap: een trouwkaart in een BliQje. Natuurlijk biedt LocoMix nog veel meer trouwkaarten.
 
Alle producten zijn volledig te personaliseren. Kies een van de bestaande designs en pas deze aan naar jullie wensen. Mochten jullie handig zijn met de computer kun je ook de opmaakbestanden aanvragen op de productpagina van jullie favoriete trouwkaart. Nu kunnen jullie helemaal zelf aan de slag in Photoshop, Illustrator of Indesign. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een kaart die écht uniek is.
 

Niet vergeten: leuke bedankjes voor de gasten

 
Iets wat vaak vergeten wordt óf waar mensen pas (te) laat bij stilstaan is het regelen van bedankjes voor de aanwezigen. Want hoezeer je het ook op prijs stelt dat jullie geliefden aanwezig zijn op de trouwerij; je denkt logischerwijs toch eerder aan dingen zoals je mooie trouwjurk en het voorschotelen van heerlijk eten. De originele bedankjes van LocoMix zorgen ervoor dat dit onderdeel van de voorbereiding zeker niet vergeten wordt. Tientallen bijzondere geschenkjes, voor elk budget. Willen jullie ook unieke bedankjes bestellen? Ga dan naar de site en ontdek het hele assortiment.
 
Ook voor de bedankjes geldt: allemaal zijn ze volledig te personaliseren. Het is ook mogelijk om jullie trouwkaarten én bedankjes in hetzelfde ontwerp te laten drukken! Dat maakt het pas een mooi geheel. Mochten jullie vragen hebben over één van de producten of over het bestelproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van LocoMix. Zij helpen jullie graag bij het ontwerpen van jullie unieke trouwkaarten en bedankjes!
 
 
Gastblog; trouwkaarten en bedankjes