Bruiloftstyling


Je bent al een eind op weg met het organiseren van jullie droomdag en je hebt de perfecte locatie gevonden. Alleen qua styling weet je niet precies waar je moet beginnen of hoe je dit moet aanpakken. Hoe stem je alles op elkaar af zodat het één geheel is?

Styling van jullie bruiloft

Kies je ervoor om op een eigen locatie te trouwen, in de tuin of je hebt een groot stuk land waar je graag wilt trouwen. Dat is natuurlijk super mooi en heel erg uniek. Dan help ik jullie graag om te zorgen dat de aankleding precies is zoals jullie willen. Welk thema je ook kiest. Ik zorg dan in afstemming met jullie voor een tent/overkapping, inrichting, aankleding, maar ook praktische zaken als toiletwagen etc…

Trouwen jullie op een locatie of meerdere locaties ook dan is het mooi wanneer alles op elkaar is afgestemd. Je maakt dan een eenheid van jullie dag, tot in de details verzorgd.

Kosten

Kosten voor bruiloftstyling is afhankelijk van jullie wensen. In een gesprek bekijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen en ontvangen jullie een offerte op maat.

Deze dienst is goed te combineren met Ceremoniemeester.

Quote van een bruidspaar: “Nicole luisterde goed naar onze wensen en wist deze feilloos om te zetten in een prachtig resultaat. Tevens is ze creatief in haar styling en ideeën, maar doet alles in overleg.”

Offerte aanvragen