Blog: Trouwtrends 2017


Graag zet ik voor jullie de trouwtrends van 2017 op een rij. Natuurlijk kan ik ook nog schrijven over de trends op gebied van trouwjurken, locaties etc.. Maar ik heb gekozen voor de meest belangrijke en opvallendste trends van dit moment.

Thema bruiloften

Net als afgelopen jaren zie je dat de thema bruiloften helemaal het zijn. Steeds meer stellen kiezen hiervoor. Het thema wordt dan doorgetrokken in de uitnodigingen, taart, aankleding, bloemen etc.  Naast de festival bruiloft zien we ook een opkomst in Barn Weddings, romantisch. De kleur groen doet het ook erg goed. En niet alleen de kleur groen maar alles puur natuur. Niet voor niks heeft Pantone “Greenery” als de kleur van 2017 uitgeroepen. Maar ook bohemian en vintage zijn net als in 2016 nog steeds populaire thema’s.

 

Drukwerk

Ook in het drukwerk zie je bovenstaande trends terug. Kies je voor een thema dan trek je dit thema door in het gehele drukwerk: save the date, uitnodigingen, menukaart, naambordjes etc.. Naast het thema zie je een andere trend, Less is more! Strak, rustig en veel zwart/wit met een subtiel tintje. Er wordt gebruik gemaakt van veel strakke lijnen en typografie is erg belangrijk.

Donut wall ipv bruidstaart

Wil je wel eens wat anders dan een bruidstaart, ga dan voor donuts. Dit is de trend voor 2017! Er is ongelooflijk veel keuze in donuts. Gewone basic donuts, zoete versierde donuts, hartvormige donuts maar ook hartige donuts. De mogelijkheden zijn reuze. En… iedereen vindt donuts lekker toch?

 
 
 
 
 
 
 

Live paint

Te gek is dit live paint op je bruiloft. Jullie mooiste dag wordt vastgelegd op het doek, hoe gaaf is dat. Voor jullie gasten leuk om te volgen en voor jullie zelf een mooi aandenken aan jullie bruiloft. Dit is ook erg leuk om cadeau te doen. Neem eens een kijkje op http://peggyvangurp.nl