Blog: Tips voor outfit voor de bruidegom


Jullie zijn al druk bezig met de voorbereidingen van jullie huwelijk. Jullie hebben al een goed idee hoe de dag eruit komt te zien. Misschien hebben jullie zelfs wel gekozen voor een thema. Een kleurthema, bohemian, romantisch of een festivalbruiloft. En heeft de bruid al een tijdje geleden haar jurk uitgekozen. Maar wanneer gaat de bruidegom op pad? Want ook de bruidegom wil er natuurlijk te gek uit zien.

Wanneer shoppen?

Het advies is om minimaal 9 maanden van te voren op pad te gaan voor jouw perfecte outfit. Zeker wanneer je specifieke wensen hebt. Heb je al helemaal in je hoofd hoe jouw pak eruit moet zien? Dat is super, maar veel van de mannen hebben geen idee. Neem daarom ook altijd iemand mee die jou goed kent en jouw smaak ook goed kent en zijn of haar eigen smaak op zij kan zetten. Een andere tip ga niet in het weekend, maar ga op een doordeweekse dag en maak er een feestje van. Op een doordeweekse dag heeft het personeel alle tijd voor je. Bel desnoods van te voren, zodat je zeker weet dat er genoeg aandacht is.

Bruid en bruidegom

Vraag aan de bruid, als ze al een trouwjurk heeft gekozen, een stukje tekst of een foto (in gesloten envelop) zodat de professional jou goed kan helpen met het uitzoeken van jouw perfecte outfit. Vertel daarnaast ook wat het thema is als je dit belangrijk vindt. Bij een festivalbruiloft kies je een ander outfit dan bij een chique thema. Wanneer je helemaal tevreden bent over je pak, ga je op zoek naar de perfecte schoenen.

Trouwschoenen

Laat je schoenen niet het sluitstuk zijn. En koop ze ook ruim van te voren, zodat je voldoende keus hebt. Want ga je voor confectie schoenen of op maat gemaakt schoenen? Schoenen waarvan je zeker weet dat ze perfect zitten: het Spaanse merk Magnanni schoenen en het Nederlandse merk Rehab. Zorg er in ieder geval voor dat ze perfect zitten, zodat je op jouw trouwdag geen last hebt van zere voeten. Maar tot in de kleinste uurtjes kunt door feesten. Wist je trouwens dat je je schoenen kunt laten kleuren in welke kleur je maar wilt? En ook kunt kiezen uit diverse leersoorten. En vergeet vooral niet je sokken met zorg uit te zoeken. Zie je er helemaal tip top uit, heb je net de verkeerde kleur sokken aan.

Magnanni schoenen Rehab trouwschoenen De Herenschoenenwinkel De herenschoenenwinkel

 

 

 

 

 
 
 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Magnanni schoenen en Rehab.