Blog: Schoenen maken de man!


In het verleden ging alle aandacht naar de vrouw. De bruidsjurk, bruidsschoenen, lingerie, haar, bruidsboeket alles werd en wordt met de nodige aandacht uitgezocht. Gelukkig geldt tegenwoordig hetzelfde voor de man.
 

Maatpak

 
Er wordt steeds vaker gekozen voor een maatpak. Een pak wat qua kleur en schnitt goed past bij de bruidegom. Ook wordt het afgestemd op de stijl van de bruidsjurk, maar ook heel belangrijk de stijl van het trouwfeest. Bij een festivalbruiloft hoort een ander pak dan bij een romantisch chique bruiloft.
 

Schoenen

 
Minstens zo belangrijk bij het pak zijn de schoenen. Mijn oog wordt altijd getrokken naar de schoenen. Zeker wanneer iemand daar veel zorg aan heeft besteed, is dat iets wat mij direct opvalt. Schoenen zeggen veel over de man. Kies je voor schoenen in de kleur van het pak of ga je juist voor een meer opvallender exemplaar. Alles kan!
Als je op jacht gaat naar schoenen neem in ieder geval je broek van het pak mee. Je ziet meteen of het match en of de broek qua lengte wel goed is. Doe dit dus niet op het laatste moment, als blijkt dat je broek ingenomen of uitgelegd moet worden.

De handigste tijd om schoenen te kopen is ‘s middags. Je voeten zijn dan al ietwat opgezet en zo loop je niet te kans dat je te kleine/smalle schoenen koopt. Loop de schoenen voor de bruiloft ook in, begin hier een paar weken van te voren mee. Zo zitten je schoenen als gegoten op de dag zelf.
Bekende schoenmerken zoals Floris van Bommel hebben verschillende stijlen schoenen die perfect passen bij de verschillende stijlen trouwpakken. Draag jij altijd een bepaald merk schoen omdat hij deze zo perfect zit, overweeg dit ook te doen op je bruiloft. Niets is vervelend om een hele dag op schoenen te moeten lopen die je niet goed of lekker zitten. Probeer ook je riem en je sokken te matchen met je schoenen.
 

Schoenen en je trouwpak

 
Wanneer je een pak koopt, denk van te voren dan goed na over waar je je schoenen wilt kopen. Dit kan ook bij verschillende modezaken gericht op bruiloften, dan ben je in 1x klaar. Maar let er op dat je schoenen direct goed zitten. Ga anders naar je favoriete schoenenwinkel waar ze jouw merk (bv. van Bommel schoenen) verkopen en neem je broek mee.
 
Van Bommel schoenen Blog; schoenen maken de man Blog schoene maken de man
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En vergeet niet: Schoenen maken de man!

 
 
Deze blog is geschreven in samenwerking met Van Bommel Schoenmode.