Blog: De bruidegom en zijn pak!


Ook voor de bruidegom is er steeds meer keus en mogelijk voor een mooi pak. Maar waar moet je op letten, wil je goed voor de dag komen en niet opgaan tussen jouw gasten.
 
Een hele belangrijke regel, is dat de bruid nog steeds bepaalt. Dit klinkt heel heftig maar het houdt simpelweg in dat het pak moet passen bij de jurk. Bij de meeste bruidsmodezaken krijgt de bruid een stukje stof mee, die je als bruidegom weer mee kan nemen tijdens de zoektocht naar je trouwpak. Hiermee voorkom je dat jouw stralende witte overhemd de mooie jurk van jouw bruid geel maakt.
 

Stijl van je feest

Wat ook belangrijk is om je pak aan te passen aan het stijl van het feest. Heb je een bepaald kleurthema, denk er dan over om je accessoires (stropdas/strik/riem/sokken/etc.) in deze kleur te kiezen. Of vieren jullie je feest in festivalstijl pas daar dan je kleding op aan, dan mag het allemaal wat losser dan bij een chique feest.
 

Seizoen

Houd ook rekening met het seizoen waarin je trouwt. In de winter is een wollenpak in een donkere kleur prachtig, maar in de zomer is dit wat minder gepast. Trouw je in de zomer, kies dan materialen zoals katoen of linnen en kies een lichtere kleur.
 

Maatpak

Een modern maatpak is het meest favoriet. De meeste pakken kunnen aangepast worden naar jouw wensen. Laat je goed adviseren en je pak op maat maken. Zodat je je er goed in voelt en je pak eventueel ook nog vaker kan dragen. Bekende merken (zoals Hugo Boss, van Gils, etc..) hebben mooie kostuums met een goede pasvorm. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen door je pak helemaal op maat te laten maken. Laat je in ieder geval goed adviseren, bedenk wat je wilt uitgeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Verstandig is om je van te voren te oriënteren op internet, dan heb je alvast een idee (Boss Men Shop.).
 
Het allerbelangrijkste is dat jij je goed in voelt en net zo straalt als de bruid die naast je staat!
 
Bruidegom en zijn pak Bruidegom en zijn pakBruidegom en zijn pak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze blog is geschreven in samenwerking met de Boss Men Shop.