Actie: gratis Loveshoot


Gaan jullie trouwen in 2018 of misschien wel in 2019? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken van iemand die vaker met dit bijltje heeft gehakt. Ik help jullie graag en ik heb nu ook eens een super leuke actie.

Actie (tot en met 31 december 2017)

Boeken jullie mij als ceremoniemeester of als weddingplanner? Dan ontvangen jullie een loveshoot van Paul van der Wal fotografie twv € 200,00 gratis. Ook is het mogelijk om Hair en Make-up artist Inze Meijer te boeken voor deze loveshoot. Als je haar boekt voor jullie bruiloft doet ze loveshoot voor niets. Een loveshoot ook wel “pre-wedding shoot” genoemd, Het is een goede manier om je vast voor te bereiden op de trouwreportage. De foto’s van de loveshoot kun je verwerken in bijvoorbeeld Save the date of jullie trouwkaart.

k88a3561-edit _d3a1765 huwelijksfeest 

Ceremoniemeester

Geen geschikte ceremoniemeester in de familie of vriendenkring? Of je wilt dat iedereen net zo geniet als jullie zelf. Dan schakel je een professioneel ceremoniemeester is.

Weddingplanning

De dag van a tot z goed geregeld zoals jullie het willen. En op de dag zelf ben ik aanwezig als jullie ceremoniemeester. Zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooiste dag. Dat is waar onbezorgde Trouwdag voor staat. Met Onbezorgde Trouwdag kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Actie gratis Loveshoot